Één plekje kost nu al
€ 177,00!

Nu al voor
€ 15.289,00
aan hele coole plekken bemachtigd!
HeelCool.nl, de coolste sites op het internet!

Nieuws

HeelCool.nl nu al meer dan €10.000,00 omzet!

HeelCool.nl zou niet Heel Cool zijn wanneer het niet veel omzet zou draaien. Binnen iets meer dan een week heeft de site al meer dan 10.000 euro omgezet. Het is voor ons een heel cool avontuur, en het is ook cool om te zien hoeveel mensen er wel niet mee bezig zijn.

De omzet gaat nu steeds sneller, omdat de plekken steeds duurder worden en nu begint het serieuze vormen aan te nemen.

Verder hebben we nieuwe banners gemaakt voor affiliates. Dit zijn dynamische banners, het enige wat je hoeft te doen is de PayPro code in te voeren en je kunt de banner op je website plaatsen!

Maak van 2011 een heel cool jaar!



Nieuw record! 14 plekken verkocht voor 1.561 euro!

Vanmiddag was er een hele coole website die een hele coole plek heeft weten te bemachtigen op HeelCool.nl. Als je naar de homepage gaat zie je een grote rechthoek aan de linkerkant met "Iron Condor" erin.

Gefeliciteerd met deze mooie plek, heel cool!

P.S. elke keer dat iemand een record breekt, dan zullen we hier een nieuwsitem van maken, en de link van de hele coole website zullen we in onze nieuwsbrief opnemen!




Nieuwe affiliate teksten toegevoegd!

We hebben van veel affiliates de vraag gekregen of er ook meer promotieteksten beschikbaar zijn om HeelCool.nl te promoten (er zijn nu al 2 affiliates die meer dan 1000 euro hebben verdiend via HeelCool.nl!)

Hier vind je de nieuwste teksten.

Het allerbeste werkt nog wel om zelf wervende teksten te schrijven! Niet alleen val je daardoor beter op, maar maak je ook nog kans op een vermelding op de perspagina Wil je ook geld verdienen door HeelCool.nl te promoten? Op dit moment krijg je al 88,50 euro per verkocht plekje die via jou komt! Kijk hier om je aan te melden als affiliate van HeelCool.nl




HeelCool.nl veelbesproken op Twitter!

Het is leuk om te zien welke discussies er allemaal al zijn op Twitter. Op deze pagina zie je een twitterstream met de nieuwste resultaten en het blijft maar doorgaan, dan te bedenken dat HeelCool.nl nog maar 4 dagen oud is! Heel Cool!




Eerste affiliate van HeelCool.nl heeft nu al meer dan 1000 euro verdiend!

Webchamp.nl
Richard Pieterse, eigenaar van WebChamp.nl heeft als één van de eerste affiliates al meer dan 1000 euro verdiend door een mail naar zijn klantenlijst te sturen waarin hij de volgende tekst heeft geplaatst (en blijkbaar werkt dat!)



Een plekje naast WebChamp op deze coole website?

Eens in de zoveel tijd komt er een hype voorbij en voordat je het weet ben je te laat. Ik heb net een plekje weten te bemachtigen op de homepage van www.HeelCool.nl en ik ben blij dat ik één van de eerste ben!

Ik voorspel dat www.HeelCool.nl zo'n hype gaat worden. De site is pas online gekomen en je kunt nu nog voor een schijntje op de homepage erbij staan. De prijs van een plekje op de homepage gaat steeds met een euro omhoog. Ik denk dat het al snel niet meer te betalen is.

Ga naar www.HeelCool.nl om zelf een plekje te bemachtigen, zet je jouw site naast mijn logo? (mijn logo staat in het midden, op de 4e rij op www.HeelCool.nl )

Fijne feestdagen!

Vriendelijke groet,

Richard Pieterse
WebChamp.nl


(PS: de links naar de HeelCool site zijn affiliate links, WebChamp krijgt iets betaald wanneer jij ook een plekje op de homepage bemachtigt, je kunt natuurlijk zelf ook affiliate worden en een soortgelijke mail of blogpost maken).



Wat Richard heel goed heeft gedaan, is dat hij eerlijk en transparant naar zijn mailinglijst is gebleven, en ook heeft aangegeven dat zijn bedrijf ervoor betaald kreeg wanneer iemand iets bij hem heeft gekocht. Het schijnt te werken!

Gefeliciteerd Richard!