Onderwerp: HeelCool.nl heeft nu al 15.289,00 euro opgeleverd! Hoe hebben ze dat gedaan?

Op de (vrij eenvoudige) website van http://www.HeelCool.nl zie je eigenlijk niets anders dan een hele hoop kleine plaatjes op slechts 1 pagina, niets bijzonders zou je zeggen!

Toch hebben de oprichters van deze site nu al 15.289,00 euro verdiend hiermee, zonder er zelf wat voor te doen, en de site is pas online sinds 24 december 2010!

Slim aangepakt hebben ze het wel. Op http://www.HeelCool.nl kun je je eigen logo of plaatje uploaden, en zo'n plaatje uploaden kost nu al 177,00 per plekje, en deze gaat per verkocht plekje met een euro omhoog!

Het eerste plekje kostte maar een euro, en nu kost het al 177,00 euro!

De mensen die een plekje hebben gekocht profiteren van de vele aantallen bezoekers die http://www.HeelCool.nl krijgt en ze zijn direct onderdeel van een stukje "internetgeschiedenis", want uniek is http://www.HeelCool.nl zeker wel.

Is dit wat voor jou? Ga naar http://www.HeelCool.nl om erachter te komen!




Onderwerp: Krijg meer bezoekers naar je website door een plekje te veroveren op http://www.HeelCool.nl!

Dit is een hele bijzondere manier om meer bezoekers naar je website te krijgen, en meer exposure voor je bedrijf te krijgen! Op de website http://www.HeelCool.nl kun je op de voorpagina je eigen foto, logo of plaatje uploaden, alleen je moet er snel bij zijn want de prijs gaat per plekje met een euro omhoog!

Toen de site http://www.HeelCool.nl online kwam op 24 december 2010 kostte een plekje nog maar 1 euro en nu zit het al op 177,00 euro.

Wil je opvallen of eruit springen, dan kan het zeker de moeite waard zijn om een plekje te veroveren op http://www.HeelCool.nl!






Onderwerp: De Coolste Websites Van Nederland (word onderdeel van een stukje internethistorie!)

Dagelijks komen er duizenden websites op het internet erbij en de meeste concepten hebben maar weinig kans van slagen. Toch zijn de oprichters van het internetconcept "HeelCool.nl" een stuk slimmer bezig dan het gemiddelde internetconcept dat op het internet wordt geplaatst en vervolgens een langzame dood sterft.

Op HeelCool.nl kun je een plekje bemachtigen op de homepage met een link naar je eigen website maar de prijs gaat per verkochte plek omhoog. In feite is het enige wat je kunt doen een plaatje op de voorpagina zetten maar het venijnige zit er em in dat de prijs per verkochte plek omhoog gaat.

De eerste plek werd verkocht voor 1 euro en nu kost een plekje op de homepage van www.HeelCool.nl al 177,00 euro

Een simpel rekensommetje en je ziet dat de oprichters van deze vrij simpele website al 15.289,00 euro hebben verdiend... Met het verkopen van blokjes op een website! De oprichters zijn wel echt "Heel Cool". De vraag is of het uit kan om 177,00 euro uit te geven voor een plek op de homepage van www.HeelCool.nl, alleen de toekomst zal het ons leren, veel extra bezoekers zal het je in ieder geval ongetwijfeld geven!

Voor meer informatie kijk je op www.HeelCool.nl




Onderwerp: Heel Cool

Eens in de zoveel tijd komt er een hype voorbij, en voordat je het weet ben je te laat.

Ik heb net een plekje weten te bemachtigen op de homepage van http://www.HeelCool.nl en ik ben blij dat ik op tijd ben!

Ik voorspel dat http://www.HeelCool.nl zo'n hype gaat worden. De site is pas online gekomen en je kunt nu nog voor een schijntje op de homepage staan.

De prijs van een plekje op de homepage gaat steeds met een euro omhoog, en ik denk dat het al snel niet meer te betalen is. Daarnaast zijn er maar een beperkt aantal plekjes beschikbaar.

Ga naar http://www.HeelCool.nl om zelf een plekje te bemachtigen, zet je jouw site naast mijn logo? (kijk maar of je mijn logo kunt vinden op http://www.HeelCool.nl )

Met vriendelijke groet,