Één plekje kost nu al
€ 177,00!

Nu al voor
€ 15.289,00
aan hele coole plekken bemachtigd!
HeelCool.nl, de coolste sites op het internet!

vaak gestelde vragen op HeelCool.nl


Hoeveel geld heeft HeelCool.nl nu al verdiend aan deze website?

In Nederland maak je jezelf niet populair door andere mensen te vertellen wat je verdient. Toch blijven wij Heel Cool, en maakt het ons niet uit om zulke dingen te delen. Om antwoord op je vraag te geven, HeelCool.nl heeft nu al € 15.289,00 euro opgeleverd, Heel Cool!Wat doen jullie als de site vol is?

Op het moment dat alle plekjes bezet zijn op de voorpagina, zullen wij niets aan deze pagina veranderen, zodat iedereen die een plekje heeft weten te bemachtigen, de aankomende jaren profijt zal blijven houden van de dagelijkse stroom van bezoekers die HeelCool nu al heeft, maar waarschijnlijk altijd zal houden (als je nu al kijkt naar het aantal artikelen dat op het internet is gepubliceerd). Wij zullen ook niet extra plekjes erbij plaatsen of andere rare dingen doen. Dat is niet Heel Cool namelijk.

Ik wil HeelCool.nl wel promoten, krijg ik daar ook iets voor?

Jazeker! Iedereen die meehelpt om HeelCool.nl nog cooler te maken, geven wij 50% per verkocht plekje! We maken gebruik van een heel cool affiliate programma, binnen 5 minuten kun je HeelCool.nl promoten. Op deze pagina vind je alle informatie.

Hoe werkt het eigenlijk?

Het is heel erg simpel, op de homepage zie je helemaal linksbovenin een groen blokje (waar de pijl naar toewijst), deze kun je slepen door met je muis erop te klikken, vast te houden en het blokje te slepen naar een plek waar jij graag wilt staan.

Vervolgens kun je het blokje ook nog groter maken door deze uit te rekken.

Wanneer je dat hebt gedaan zie je dat bovenin stap 2 dik wordt gedrukt, je klikt op "Upload een logo of een plaatje" om vervolgens je eigen logo of plaatje te uploaden. Wanneer je dat hebt gedaan ga je naar stap 3, en kun je de promotietekst en de link naar je website plaatsen, zodat je direct bezoekers zult krijgen via HeelCool.nl. Als laatste stap moet je nog betalen, dit kan met iDeal of met Paypal. Vervolgens sta je direct op de homepage!

Kan ik naderhand mijn logo of teksten nog aanpassen?

Nee, dit kan niet. Dan moeten we allemaal moeilijke dingen gaan doen en zoals je misschien begrijpt, is dat niet cool. Ook is het niet eerlijk ten opzichte van de anderen, die wel gewoon cool blijven.

Ik twijfel nog, kan ik later ook beslissen?

Maar natuurlijk! Maar hoe langer je wacht, des te duurder het wordt! Kan ook cool zijn natuurlijk!


Klik hier om direct je plekje te bemachtigen!