Één plekje kost nu al
€ 177,00!

Nu al voor
€ 15.289,00
aan hele coole plekken bemachtigd!
HeelCool.nl, de coolste sites op het internet!

Affiliates

Simpel geld verdienen? Zoals je misschien ziet houden wij daar wel van, anders hadden we deze site nooit gebouwd, en wij kunnen ons zo voorstellen dat jij hier wel een graantje van mee wil pikken.

Op dit moment heeft HeelCool.nl al € 15.289,00 euro opgeleverd maar we zijn ons schuldig gaan voelen en willen dat ook jij hier je profijt uit kunt halen, dus we willen de opbrengsten graag met je delen, wij zijn zelf ook heel cool en zeker de beroerdste niet!

Speciaal daarvoor hebben wij een zogenaamd "affiliate programma" voor je opgesteld waarmee je HeelCool.nl kunt promoten en je krijgt, jawel, 50% van de omzet!

Wanneer iemand via jouw unieke affiliatelink een plekje koopt op de homepage van HeelCool.nl, ontvang je de helft van het totaalbedrag dat zij hebben besteed! Heel cool!

Bij elk verkocht plekje gaat de prijs omhoog met 1 euro, dus wanneer iemand bijvoorbeeld via jouw unieke affiliatelink een blokje koopt van 400 euro, ontvang jij 200 euro!

Op dit moment kost een plekje op de homepage minimaal 177,00 euro en jij krijgt 88,50 per verkoop, alleen de prijs stijgt elke dag dus je zult ook steeds meer verdienen!

HeelCool.nl is de perfecte site om over te bloggen, te twitteren, hyves, facebooken of voor een mail naar je mailinglijst of contactenlijst.

Het enige wat je in feite hoeft te doen is een artikel schrijven en wanneer bezoekers die via jou komen een plekje bemachtigen (en ze zijn gek als ze het natuurlijk niet doen) dan krijg jij direct de helft betaald! Je kunt je verdiende geld ook direct laten uitbetalen. Ook lekker, en zeker cool.

 

Hoe werkt het?

Het is heel simpel. Je registreert je gratis bij het affiliatesysteem www.PayPro.nl en je zoekt bij "productenoverzicht" op "heelcool". Daar vind je jouw affiliatelink en via deze link kun je HeelCool.nl promoten. Als iemand hier op klikt en een plekje bemachtigt, ontvang jij de helft van dit bedrag!

Dit bedrag kan oplopen tot wel 750 euro per plekje, en soms nog wel meer!

Probeer een leuk, pakkend artikel te schrijven en op deze manier verdien je het meeste geld!

Tips: Stuur je affiliate link naar al je Hyves vrienden, plaats het op Facebook, als je een website hebt, maak dan een artikel en zet dit artikel op je website en het meest effectieve is toch zeker het versturen van een mailing naar je vrienden of naar je klanten!

Hoe eerder je dit doet, des te meer geld je er mee zult verdienen!

Ben je te lui om zelf een artikel te schrijven? Stay cool en kopieer één van deze conceptteksten, pas het een klein beetje aan en je hebt al een artikel die je kunt plaatsen.


Banners

Heb je een affiliate link? zet deze hieronder en klik op "Opslaan". Hierna kun je snel alle codes ophalen met daarin de juiste affiliate link.
Wat heeft HeelCool.nl al opgeleverd?
Wat is de prijs van een blokje op HeelCool.nl?

Ik sta op HeelCool.nl, das pas Cool!

Reserveer een stukje internet historie op HeelCool.nl