Één plekje kost nu al
€ 177,00!

Nu al voor
€ 15.289,00
aan hele coole plekken bemachtigd!
HeelCool.nl, de coolste sites op het internet!

Informatie Over HeelCool.nl

Wat is HeelCool.nl? HeelCool.nl is eigenlijk gewoon een hele coole website met de 104 coolste websites van Nederland en Belgie.

Als je zelf ook een hele coole website hebt dan kun je ook een plekje op de voorpagina bemachtigen, echter, hoe langer je wacht met het bemachtigen van een plekje, des te meer je zult moeten betalen.

Ergens is dat natuurlijk ook wel stoer, maar wanneer je op de centen zit en liever hele coole dingen wil doen met je geld dan raden we je aan om nu nog een plekje te bemachtigen!

Daarnaast zijn er uiteraard slechts een beperkt aantal plekken beschikbaar op de homepage, wanneer de homepage vol is ben je te laat, dat is zeker niet cool! "Fashionably late" geldt in dit geval zeker niet ;)

Op dit moment kost een plek op de homepage al 177,00 euro en goedkoper dan dit zal het nooit worden. Sterker nog, de prijs gaat snel omhoog!

Per keer dat iemand een plekje bemachtigt gaat de prijs met 1 euro omhoog, we zijn begonnen met 1 euro per plek, maar de teller staat nu al op 177,00 euro per plek, hoe langer je zult wachten, des te duurder het zal worden! Klik hier om je plekje op de homepage te bemachtigen!

 

Waarom een plekje bemachtigen?

Hoe ben je op deze website gekomen? Juist ja, HeelCool.nl is niet hot maar cool, en daar wordt over gesproken en daarom ben jij nu ook op deze website beland, net als vele anderen. Iemand anders heeft je er vast op gewezen dat je even moest komen kijken op deze site, heel cool.

Wanneer jij een plekje weet te bemachtigen op HeelCool.nl dan weet je zeker dat je extra exposure krijgt voor je website, meer bezoekers zult krijgen naar je website en een plekje in geschiedenis hebt vastgesteld.

Er is slechts plek voor een beperkt aantal plekken op HeelCool.nl en daarna zal de site nooit meer worden aangepast of uitgebreid, dus je weet zeker dat je in een select gezelschap verkeert van hele coole mensen en sites! Toch zal de site voor altijd online blijven dus je zult altijd onderdeel blijven van een stukje internetgeschiedenis!

Ga naar de homepage en bemachtig direct je plek!